www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Sredozemski zeliščni vrt

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Sredozemski zeliščni vrt

Avtor domacija
Datum
23. februar 2010
Tip
Ideja
Ponujam
V društvu smo se odločili, da s praktičnim prikazom oziroma sredozemskim zeliščnim vrtom pripravimo praktično predstavitev prednosti našega prostora in obenem popestrimo določen predel podeželja Mestne občine Koper. Z ureditvijo sredozemskega zeliščnega vrta prispevamo za ohranjanje kulturne in naravne dediščine ter urejanju in olepševanju okolja. Nastajajoči podeželski sredozemski zeliščni vrt je dobra osnova za privabljanje gostov na obiske v istrsko zaledje. Vrt stoji na 100 metrih nadmorske višine in obiskovalcem omogoča tudi čudovit razgled na pokrajino. Naša ciljna skupina so šolarji, študenti, mlade družine, domači in tuji turisti in turistične agencije.

Prijava na e-polog MOK.

Foto: haiinee, www.sxc.hu

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja domacija.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...