www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Izobraževalni turizem na eko kmetijah

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Izobraževalni turizem na eko kmetijah

Avtor eko
Datum
25. februar 2010
Tip
Ideja
Ponujam
Menimo, da ima koprsko podeželje oz. zaledje zaradi svoje visoke naravne in kulturno-zgodovinske vrednosti zelo dobre potenciala za razvoj oblik eko turizma. Zato v letu 2010  želimo konkretneje začeti z uvajanjem, trženjem in promocijo oblik eko turizma na podeželju občine Koper. V začetni fazi se bomo usmerili predvsem na t.i. izobraževalni turizem na eko kmetijah. Program je pripravljen tako, da se uporabnikom teoretično in praktično približa ter predstavi vsebine povezane z ekološkim kmetijstvom, varovanjem narave in geografskimi ter kulturno in etnološko- zgodovinskimi specifikami in običaji območja. Celotno izvajanje izobraževanja ima namen poudarjanja pomembnosti varovanja narave, okolja in  voda za uspešen nadaljni razvoj območja. Goste se pogosti tudi s hrano in pijačo iz lokalnih eko živil ter razdeli informativno-izobraževalni promocijski material.

Prijava na e-polog MOK.

Foto: krysek, www.sxc.hu

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja eko.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...