www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Želite, da izmerimo vašo inovativnost?

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Želite, da izmerimo vašo inovativnost?

Avtor BTPS
Datum
22. april 2010
Tip
Energija
Ponujam
Inovativnost je tudi v turizmu lahko vir rešitev za stare in nove izzive. Vir za iskanje novih priložnosti, ki so nam ves čas na dosegu roke - pa jih ne vidimo. Tokrat smo pripravili novo priložnost, s katero želimo videti in izmeriti, kako se razvijajo slovenski turistični ponudniki in organizacije, ki so povezane s slovenskim turizmom. Ne gre za klasično obliko ankete, niti ne gre za običajno anketiranje, pri katerem sodelujoči ne dobite nič v zameno... Dobili boste nov vpogled in nove informacije o inovativnosti vaše organizacije!
 
Vabimo vas k sodelovanju v Inovacijskem turističnem barometru 2010 (InoTurBar'10), ki ga v okviru ciljnega raziskovalnega programa »KONKURENČNOST SLOVENIJE 2006 – 2013« po naročilu Direktorata za turizem Ministrstva za gospodarstvo izvaja UP Fakulteta za turistične študije - Turistica.

V raziskavi InoTurBar'10 nas zanima, katere novosti (od novega tipa tiskalnika do novega turističnega produkta) ste uvedli v vaše poslovanje v preteklih treh letih.


Razlogi za vaše sodelovanje pri raziskavi so naslednji:

1.) Najboljše* tri organizacije bodo na decembrskem Slovenskem turističnem forumu prejele plaketo za najbolj inovativo turistično organizacijo v obdobju 2007-10 in bodo predstavljene javnosti hkrati z zmagovalci razpisov Snovalec in Sejalec 2010.
(* kriterij za izbiro prejemnikov plakete: število uvedenih kakovostnih novosti na vseh nivojih poslovanja, ki so navedeni v anketi)


2.) Ob zaključku raziskave boste prejeli seznam novosti, ki jih je uvedlo 9 vam najbolj podobnih turističnih oganizacij (samo seznam novosti, brez imen organizacij) ter informacijo o inovacijskem potencialu vašega podjetja.

3.) Pripomogli boste k odgovoru na vprašanja, kako inovativno diha slovensko turistično gospodarstvo, kakšne novosti uvaja in kje potrebuje pomoč.

Za dostop do okolja za izpolnjevanje ankete kliknite TUKAJ.


Foto: Shiner, www.sxc.hu
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...