www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Zmagovalec Give me three days of GREEN sLOVEnia!

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Zmagovalec Give me three days of GREEN sLOVEnia!

Avtor BTPS
Datum
18. maj 2010
Tip
Novica
Znan je zmagovalec natečaja Give me 3 days of GREEN sLOVEnia! To je Adam McRae iz Kanade (University of Waterloo). Zmagovalni predlog tridnevnega potepa po Sloveniji za dve osebi s poudarkom na trajnostnem, odgovornem in ekološkem turizmu ima naslov »Natural Phenomenon« (Naravni fenomen).

Poster in besedilo zmagovalnega predloga sta na voljo v polju Celotna vsebina, do katerega imajo dostop vsi registrirani obiskovalci Banke turističnih priložnosti Slovenije. Če še nimate svojega uporabniškega imena in gesla, je za registracijo dovolj vaš email naslov  >> registracija.

Preostali perspektivni predlogi iz Slovenije in celega sveta (Mehika, Avstralija, Indonezija Filipini, Singapur, Indija, Evropa...) bodo predstavljeni preko BTPS objav v prihodnjih mesecih.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...