www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Po večerji na zajli in v zraku zdaj še na pomolu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Po večerji na zajli in v zraku zdaj še na pomolu

Avtor BTPS
Datum
5. julij 2016
Tip
Novica

V zadnjih letih turistični ponudniki poskrbijo za popestritev svoje ponudbe z različnimi prijemi; eden od priljubljenih je selitev večerje iz klasične restavracije v zunanje prostore. Pisali smo že o nagrajeni večerji na zajli podjetja Jezeršek gostinstvo, v poletnih mesecih pa boste lahko v Portorožu povečerjali na pomolu.

Portorož je znan po svoji kulinarični pestrosti in zdravem načinu življenja, seveda pa ne gre izvzeti tudi razvajanja ter predajanja morju in soncu, zato so se najboljši ponudniki kulinaričnih storitev združili in zasnovali niz dogodkov, ki so ga poimenovali "Večerja na pomolu". Pet dogodkov se bo na osrednjem, skrbno urejenem Portoroškem pomolu odvijalo vsako zadnjo nedeljo v mesecu.

Za željne gurmanskih užitkov bodo kuhali priznani kuharski mojstri portoroških restavracij gostilne Tomi, gostilne Nonna Torca, restavracije Rizibizi, restavracije Sophia hotela Kempinski in restavracije hotelov Lifeclass, ki bodo vsakokrat postregli s pethodnim menijem. Poleg gurmanskih užitkov bodo stremeli k lokalno pridelanim sestavinam. Poleg vrhunske kulinarike bo z glasbeno spremljavo domačih glasbenikov poskrbljeno tudi za prijetno vzdušje. Več informacij najdete TUKAJ.

Gastronomsko-oblikovalski projekt sredi čudovitega nečesa pa je tudi eden od prejemnikov letošnjega snovalca, spodbude Slovenske turistične organizacije za uresničitev inovativnih turističnih idej. Pričakujemo torej, da bomo že kmalu lahko pisali o še enem inovativnem kulinaričnem produktu v naravi.

Foto: portoroz.si

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...