www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Uporabnik\Profil

Želite tej osebi poslati sporočilo?

  1. Novi uporabniki se registrirajte, obstoječi uporabniki pa prijavite v BTPS (na vstopni strani).
  2. Ko boste prijavljeni z vašim uporabniškim imenom, se bo pod temi navodili pojavila povezava za pošiljanje VIP* povabila.
  3. Ko bo spodnja oseba potrdila vašo prošnjo, da postane vaš VIP*, boste prejeli sporočilo na vaš email naslov (tistega, ki ste ga podali ob registraciji). Spodaj pa bo na voljo povezava Pošlji sporočilo.

* VIP: veze in poznanstva, very important person

  
Uporabniško ime: rokpoprask
Slika:


Shrani Prekliči   ||   choose avatar
X
X
Ime:
Priimek:
Organizacija:
Naslov:
Prežihova 4
Mežica
2392 Slovenija

Ulica:
Mesto:
Poštna številka:
Država:
Shrani | Prekliči
Tel:
E-pošta:
O meni (prostor za vašo predstavitev v nekaj stavkih): Smo prva Turistična televizija v sloveniji z imenim TUR-TV.
Za ustanovitev smo se odločili, ker v Sloveniji še ni takšnega televizijskega kanala, ki bi promoviral Slovenijo v vseh turističnih panogah.
TUR-TV bo namenjen vsem, ki si želijo dobrih informacij o turizmu v Sloveniji. Poleg tega je v pripravi interaktivna spletna stran, kjer bojo obiskovalci lahko vsak trenutek izvedeli podatke iz posameznega delčka Slovenije.
Kot velik projekt imamo v mislih tudi info okno, kjer bi iz kamer postavljenih po Sloveniji gledalci lahko vsako uro spremljali vremenske podatke iz turističnih mest, vasi, smučišč, terem, ter seveda našega morja itd.
V pripravi je veliko oddaj, ki bi popostrile turistični prostor v Sloveniji, od izobraževalnih, glasbenih, kulturnih, nagradnih in drugih oddaj.
Naš vizija gleda tudi v Evropo, kjer bi lahko naš projekt požel tudi veliko pozitivnih učinkov.

Podatki o BTPS aktivnostih prikazane osebe:
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...