www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Banka priložnosti vnovič med zmagovalci!

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Banka priložnosti vnovič med zmagovalci!

Avtor BTPS
Datum
25. oktober 2010
Tip
Novica
Znana je končna razvrstitev inovacij, prijavljenih na letošnji 5. Slovenski inovacijski forum. Med skupno 176 prijavljenimi inovativnimi produkti, storitvami in poslovnimi procesi si je najboljših 55 prislužilo možnost predstavitve na 5. slovenskem inovacijskem forumu, ki bo potekal 2. in 3. decembra na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Med njimi je tudi Banka turističnih priložnosti Slovenije, ki je bila prijavljena v kategoriji inovativnih storitev inovatorjev, raziskovalnih inštitucij in mladih ter je v svoji kategoriji zasedla tretje mesto!

To je za Banko turističnih priložnosti Slovenije po nagradi Svetovne turistične organizacije in priznanju v Evropskem letu inovativnosti in kreativnosti že tretje pomembno priznanje s področja inovativnosti.

Vabimo vas, da nas 2. in 3. decembra obiščete na naši stojnici v sklopu dogodka, kjer vam bomo na voljo za več informacij.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...