www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Sladki rekordki

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Sladki rekordki

Avtor btps-sejalec
Datum
1. oktober 2013
Tip
Novica

Letos smo bili priča rekordni Sladki Istri. Koprske ulice so preplavili obiskovalci najslajše slovenske prireditve, ki je že petič poskrbela za nepozabna doživetja v našem največjem obalnem mestu. Več sto različnih ponudnikov je na več kot 130 stojnicah pustilo izjemen vtis tudi v očeh in na borbončicah številnih obiskovalcev. Več kot tisoč sladic, modernih, tradicionalno istrskih, slovenskih in tujih je v Koper privabilo množico ljudi, katerih število se je gibalo okoli 30 tisoč. Obiskovalci so v dveh dneh porabili neverjetnih 77 tisoč kuponov za okušanje sladic, kar je 17 tisoč več kot minulo leto.

Veliko uspeha pa so požele tudi degustacije vin v šotoru ob luški kapetaniji. Obiskovalci so zapolnili prav vsa mesta na vseh osmih degustacijah. Odlično obiskan je bil tudi preostali spremljevalni program, od pouličnega PUF festivala, prigod Šavrinov in anka Šavrink, slaščičarskih delavnic do senzorične delavnice.

Mestna občina Koper je leta 2011 za produkt Gastronomski zakladi Istre, del katerega je tudi prireditev Sladka Istra, dobila naziv sejalec. Kdo pa bo sejalec 2013? Oglejte si seznam kandidatov!

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja btps-sejalec.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...