www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Trnič na vsako mizo

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Trnič na vsako mizo

Avtor TIC Kamnik
 

Natečaj : Poziv: Snovalec 2014

10.02.2014
Datum
4. marec 2014
Tip
Ideja
Ponujam

V okviru projekta Okusi Kamnika se je zanoval pod projekt Trnič na vsako mizo. Trnič je velikoplaninski trdi sir, ki je do nedavnega živel le še kot spominek iz Velike planine. Nekdaj se ga je že uporabljalo kot živilo, ki so ga izdelovali pastirji na Veliki planini med pašo. Izdelava je skoraj že zamrla. Na Zavodu za turizem in šport v občini Kamnik smo si zadali, da izdelavo trničev obudimo ne samo kot spominek, pač pa tudi kot živilo. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja TIC Kamnik.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...