www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Velneški center Petoviona

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Velneški center Petoviona

Avtor Gregor Valentan
 

Natečaj : Snovalec 2015

31.03.2015
Datum
16. april 2015
Tip
Ideja
Ponujam

VC Petoviona bo pomagal krepiti število in kakovost delovnih mest, vključno z zagotavljanjem primerne višine plačila in ustreznih pogojev za delo. Strokovno usposobljen kader, ustrezno izobraženo lokalno prebivalstvo/okoliški prebivalci skrbi za upravljanje, kakovost in načrtovanje ponudbe ter dogajanje v Petovioni. Gostom Petoviona zagotavlja varno izpolnjujočo izkušnjo. Sama vas namensko služi kot ponudba doživetja življenja Rimljanov na ptujskem območju. Gostje se imajo v Petovioni priložnost »odklopiti« od stresnega vsakdana in izpolniti željo po neki novi izkušnji. Gostje bodo skozi bivanje v Petovioni spoznali tudi zgodovino mesta in se s tem nekako seznanili s takratnim življenjem. Tako kot zunanji izgled (rimski tabor) je tudi notranji izgled narejen v rimskem stilu.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Gregor Valentan.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...