www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Turistična živa hiša

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Turistična živa hiša

Avtor MAKROBIOS
 

Natečaj : Snovalec 2015

31.03.2015
Datum
19. april 2015
Tip
Ideja
Ponujam

Makrobios Panonija so.p. je novo ustanovljen zavod. Njegov namen delovanja je izboljšanje kakovosti življenja, uresničevanje trajnostnega razvoja, ustvarjanje in udejanjanje poti k samozadostnosti s pomočjo socialnega podjetništva. Sedež ima v Lucovi v občini Gornji Petrovci v Krajinskem parku Goričko.

Makrobios Panonija so. p. bo imelo štiri dejavnosti, ki se med seboj prepletajo in dopolnjujejo - ekološko kmetijstvo, podeželski turizem, naravno gradnjo ter izobraževanja. Dejavnosti povezuje prostor, zaposleni, vizija ter poslanstvo ter znanja in želja ustanoviteljev zavoda – približati model samozadostnega, na principu permakulture zasnovanega posestva, z zdravim, naravnim bivanjskim okoljem ljudem v širši regiji. Poleg tega pa želi gostom podeželskega turizma kot dodatne dejavnosti na kmetiji ponuditi tudi specializirane vsebine, tretmaje in delavnice s področja celovitega pristopa k zdravemu, uravnoteženemu življenjskemu slogu.

Na področju naravne gradnje bo naš glavni produkt turistična živa hiša, ki bo ponujala celovito podporo pomurskim kmetijam pri vstopu na trg ponudnikov podeželskega turizma – pripravo projekta, izvedbo gradnje in pomoč pri vzpostavitvi ponudbe. V okviru poslovanja socialnega podjetja v Lucovi bosta za trženje v turistične namene na posestvu zrasli dve živi hiški naravne gradnje. Konopljino olje bo glavni produkt kmetijske dejavnosti.
 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja MAKROBIOS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...