www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Začuti U3P, prilagojeni turistični programi

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Začuti U3P, prilagojeni turistični programi

Avtor deborab
 

Natečaj : Snovalec 2015

31.03.2015
Datum
21. april 2015
Tip
Ideja
Ponujam

Začuti U3P je sodobno storitveno naravnano podjetje, ki se ukvarja s pripravo prilagojenih turističnih programov za gibalno ovirane osebe. Cilj našega podjetja je priprava turističnih produktov za invalidne osebe, s poudarkom na paraplegikih ter slepih in slabovidnih. Priložnost za uspeh vidimo v internacionalizaciji podjetja in v privabljanju čedalje večjega števila svetovnih popotnikov, ki bodo na ta način spoznavali lepote Slovenije. Bistvenega pomena je podatek, da število invalidnih ljudi narašča, in čedalje več je takih, ki imajo redne prihodke in so finančno neodvisni.

Priprava programov Dostopnega turizma zahteva veliko truda in potrpljenja. Treba se je posvetiti tem občutljivim skupinam, se z njimi pogovoriti, jim pripraviti največje možno udobje in ugodje, se jim popolnoma posvetiti in jih prepričati, da je vložek v kakovostno preživljanje prostega časa koristen vložek, ki se jim bo v kratkem povrnil. Lotiti se tovrstnega projekta ni bilo lahko, klub močnim in verodostojnim partnerjem, je bilo iskanje načina prodora na trg težko in dolgotrajno. V Sloveniji je sprejemanje tovrstnega turizma še v povojih, zato so bile vsakršne predstavitve izziv zase, ki je zahteval veliko potrpežljivosti in mirne krvi.

Dostopni turizem, to je nov način sprejemanja in vključevanja vseh skupin, družbena integracija, ki pripomore k razvoju in napredku družbe. Dovolite se presenetiti, dovolite, da ZAČUTITE U3P srca!

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja deborab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...