www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Kraljestvo zelenega zlata

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Kraljestvo zelenega zlata

Avtor r07099
Datum
30. maj 2008
Tip
Ideja
Ponujam
(Povezava s pologom: ep07122401_bi_ti_sodeloval). Tematski park Kraljestvo zelenega zlata je park, postavljen na območje Spodnje Savinjske doline, njegova vsebina pa temelji na literarni dediščini in ustnem izročilu doline.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07099.
Komentarji povzetka
BTPS 24.11.2008 14:53:21

Komentarji članov sveta BTPS (ob zaključku tretjega ocenjevalnega obdobja):

- povezovanje!
- ta predlog kaže povezati še s predlogom o vzpostavitvi rezervacijskega sistem, preko katerega bi si lahko potem zainteresirani kupili vstopnice, rezervirali vodnika ipd.
- preskop opis ideje

BTPS 24.11.2008 14:53:03

### BTPS POVEZAVE in KOMENTARJI###

Povezave z drugimi pologi: pologi z oznako Slovenija vzhod

Povezave z posamezniki in organizacijami izven BTPS: občine, muzeji, turistična društva na tem delu Slovenije

Opombe: Polog se lahko poveže s pologi z oznako Slovenija vzhod, saj se nanašajo na isto območje, povežejo pa se lahko tudi na vsebinski ravni. Občine, muzeji, turistična društva bi lahko pomagala z informacijami o kulturni dediščini.

Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...