www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Spoznajte domačine po Sloveniji // Meet the local

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Spoznajte domačine po Sloveniji // Meet the local

Avtor Helia Bled
 

Natečaj : Snovalec 2015

31.03.2015
Datum
21. april 2015
Tip
Ideja
Ponujam

S projektom »Spoznajte domačine po Sloveniji oz. Meet the locals« želimo zaokrožiti svojo turistično ponudbo na lokalnem, regionalnem kot tudi mednarodnem področju, poudariti pomembnost osebne interakcije med turisti s celega sveta in lokalnim prebivalstvom kot tudi uresničiti svojo vizijo na področju razvoja turizma, ki je postati vodilni ponudnik visokokakovostnih storitev najprej na področju cele Slovenije in nato tudi na mednarodnem nivoju.

 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Helia Bled.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...