www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Turizem z učinkom

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Turizem z učinkom

Avtor Libertyadriatic
 

Natečaj : Snovalec 2015

31.03.2015
Datum
22. april 2015
Tip
Ideja
Ponujam

Zavedamo se, da turizem ne bo nikoli popolnoma zelen ali v celoti družbeno odgovoren, saj vsak turist pusti določen negativen vpliv na okolje. Vendar pa so trajnostni in odgovorni programi sedaj potrebni bolj kot kdaj koli prej, če želimo ohraniti naravno, kulturno in socialno okolje ljudi in krajev. Svetovni turizem hitro narašča, podnebje se spreminja in vsi se moramo boriti za manj emisij ogljikovega dioksida in boljši svet. Zato smo se odločili, da našim strankam ponudimo programe, ki  so v neposredni povezavi z naravnim, družbenim in kulturnim okoljem. S tem širimo zavest, spoštujemo lokalne vrednote ter si prizadevamo za pravično trgovino. Del naših prihodkov delimo z organizacijami, ki se borijo za boljše socialno okolje, in organizacijami, ki se borijo za ohranjanje kulturne in naravne dediščine v Sloveniji. Turizem z  učinkom nam omogoča, da na prijeten način so-ustvarjamo boljši in lepši svet.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Libertyadriatic.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...