www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Predporočno fotografiranje za azijske pare

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Predporočno fotografiranje za azijske pare

Avtor trinus
 

Natečaj : Snovalec 2015

31.03.2015
Datum
22. april 2015
Tip
Ideja
Ponujam

Podjetje Trinus d.o.o. je bilo ustanovljeno 13. oktobra 2014 z vizijo postati najbolj prepoznaven organizator predporočnih fotografiranj za azijske pare v Sloveniji. Mlada in zagnana ekipa podjetja ima močno željo po postavljanju trendov v turizmu in intenzivni promociji Slovenije kot idealne turistične destinacije. Povezati želimo lokalne ponudnike ter ustvariti enoten, široko prepoznaven turističen produkt – Slovenija kot poročna destinacija, popolna kot slika.

Prvi trg na katerega namerava podjetje vstopiti je kitajski. V zadnjih letih je odhodni turizem na kitajskem doživel neverjeten razcvet. Vse več Kitajcev potuje, pri čemer je število potovanj v tujino v letu 2010 znašalo 54 milijonov, 5% od teh potovanj pa je v Evropo. Ocenjuje se, da bo do leta 2020 število kitajskih turistov naraslo na 100 milijonov. Kitajska je prevzela mesto največjega trga za odhodni turizem, kitajski turisti pa so postali največji potrošniki na svetu. Verjamemo, da ima lahko s premišljenim pristopom,  od tega koristi tudi Slovenija.  

Podjetje Trinus d.o.o. se je odločilo na kitajski trg vstopiti preko luksuznih storitev. Ciljni trg podjetja so bodoči kitajski mladoporočenci, ki bi v Evropo prišli na predporočno fotografiranje in potencialno tudi snemanje predporočnega videa. Predporočna fotografija je na kitajskem tradicija in statusni simbol. Vedno bolj trendi je predporočno fotografiranje v Evropi. Cene se gibljejo vse od 400 EUR (studijsko fotografiranje) do 18.000 EUR.  

Osnovna ponudba podjetja Trinus bo zajemala tri različne pakete predporočnih fotografskih storitev, ki bodo poimenovani kot mini, standardni in luksuzni paket.  Storitev bo posebej prilagojena za kitajski trg in bo zadovoljevala vse glavne potrebe kitajskih obiskovalcev (jezik, hrana itd.). Storitev se bo izvedla za maksimalno 2 para na teden oziroma 100 parov na leto.

Fotografiranje se bo izvajalo na edinstvenih lokacijah po celotni Sloveniji. Zaradi specifičnih geografskih značilnosti Slovenije se bo par lahko v enem samem dnevu slikal v objemu Alpskih vrhov, na romantičnih ulicah glavnega mesta in ob Jadranskem morju.  Edinstvenost fotografij bodo obenem omogočili tradicionalni slovenski elementi ob/ali s katerimi bodo pari pozirali. Kombinacija naravnih lepot, kulturnih značilnosti in tradicionalnih izdelkov bo parom zagotovila predporočne fotografije, kot jih nima na Kitajskem še nihče. Unikaten in vrhunski končni izdelek bo imel funkcijo pomembnega statusnega simbola, obenem pa bo odlično promoviral Slovenijo na Kitajskem.

Za namene promocije storitve bo podjetje izvedlo “umetno” predporočno fotografiranje po Sloveniji z azijskim parom. Fotografije se bo intenzivno delilo preko kitajskih socialnih omrežij, forumov in micro-blogging strani. Fotografije bodo potencialnim kupcem obenem zagotavljale kakovost storitev. Kot dodatek k storitvam je v načrtu tudi razvoj mobilne aplikacije, ki bo služila kot marketinško orodje in dodana vrednost.

V načrtu za prihodnost je velika želja po izboljšavi storitev in razvoju novih. Podjetje bo poskušalo storitev razširiti na še ne odkrite lokacije po Slovenij, odkriti sveže pristope do fotografiranja na že znanih lokacijah, razširiti ponudbo slikanja z rekviziti in vključiti lokacije preko meja Slovenije. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja trinus.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...