www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Kjer se cedita med in medica

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Kjer se cedita med in medica

Avtor cebelica.kojek
 

Natečaj : Snovalec 2015

31.03.2015
Datum
22. april 2015
Tip
Ideja
Ponujam

V Družinskem čebelarstvu Kojek želimo svojo ponudbo številnih in kakovostnih medenih izdelkov nadgraditi tudi s čebelarskim turizmom. 

Tako domači kot tuji gostje  se vse bolj zavedajo dragocenosti in zdravilnosti naravnih produktov, prednosti neokrnjene narave in bogate dediščine v različnih kotičkih Slovenije. Obiskovalcem naše domačije tako želimo na različne načine približati življenje čebel in delo čebelarja ter jim v objemu urejene čebelarske domačije omogočiti, da začutijo še košček bogate lokalne kulturne in naravne dediščine.

 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja cebelica.kojek.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...