www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Program za razvoj turističnih podjetij

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Program za razvoj turističnih podjetij

Avtor tomazstefe
 

Natečaj : Snovalec 2015

31.03.2015
Datum
21. april 2015
Tip
Ideja
Ponujam

Program za razvoj turističnih podjetij predstavlja alternativni pristop k ustvarjanju sprememb v mikro, malih in srednje velikih turističnih podjetjih skozi po meri krojen proces usposabljanja. Udeleženci delajo na praktičnih primerih svojih podjetij in se osredotočajo na upravljanje in delovanje podjetja. V procesu usposabljanja svoje znanje dopolnijo s potrebnimi praktičnimi znanji in dobijo posebej zanje pripravljena orodja, ki jim pomagajo razviti, promovirati in pospešiti poslovanje. Dodana vrednost produkta je tudi osebni coaching za podjetnike, mreženje in sodelovanje med turističnimi ponudniki ter motivacija za uvedbo sprememb. Pristop prinaša izzive s katerimi se soočajo mala turistična podjetja v obdobju ekonomije doživetij naravnost v poslovni proces in jim pomaga razviti inovativne odgovore.

Program za razvoj turističnih podjetij je prenos dobre prakse iz tujine. Program je bil razvit kot plod partnerskega sodelovanja zasebnega poslovnega razvijalca, javnega sektorja in znanstvenih inštitucij v tujini. Do sedaj se je programa udeležilo več kot 500 podjetij, ki so po izvedbi usposabljanja preverjeno izboljšala svojo konkurenčnost na trgu.

Slovensko turistično poslovno okolje bo dobilo s programom za razvoj turističnih podjetij sistemsko rešitev, ki preverjeno deluje in ki lahko pomaga razvijati slovensko turistično ponudbo na nivoju turističnih ponudnikov. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja tomazstefe.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...