www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Enigmarium® - Pobeg iz igluja - Escape Igloo

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Enigmarium® - Pobeg iz igluja - Escape Igloo

Avtor igloo
 

Natečaj : Snovalec 2015

31.03.2015
Datum
22. april 2015
Tip
Ideja
Ponujam

Ekipa Enigmarium Escape Room® prva na svetu premierno razvija svetovno invencijo -

PRVI ESCAPE IGLOO® ali POBEG IZ IGLUJA na svetu!  

Najbolj vroča turistična atrakcija – koncept resničnostne igre »pobeg iz sobe« ali »escape room« je v zadnjih dveh letih obnorel svet.

Prvi ljubljanski in povsem originalni Escape room Enigmarium® je odprl vrata lanskega septembra. Naše izvirne uganke in sobe so tako navdušile obiskovalce, da smo se na portalu Trip Advisor že po nekaj mesecih uvrstili na PRVO mesto med vsemi Ljubljanskimi aktivnostmi.

Ekipa Escape Room Enigmaurium®, ki je vse zanke in uganke izvirno zasnovala sama  ter v Ljubljani odprla že tri sobe -  poleg (od)Rešitve in (m)Učilnice na Trdinovi 8  lahko igralci od decembra obiščejo tudi sobo »Profesorjeva skrivnost« na Poljanski cesti 11 v Ljubljani,  je letošnjo zimo želela dokazati, da je njen koncept edinstven in da prvi na svetu zmoremo razmišljati tudi tudi »out of the box room«.

Februarja 2015 smo testno zgradili prvi prototip »Escape Igloo®-ja« na svetu.

V pravljični igri in čarobnem ambientu so naši prvi testni obiskovalci žeševali različne zanke, uganke, spretnostne preizkušnje, ter tekmovali s časom na pomembni misiji - rešiti svet – in nadvse uživali, vse dokler ni nastopila pomlad.

Prihodnjo zimo želimo koncept izpopolniti in našo ponudbo povsem nove turistične ponudbe ponuditi tudi drugim slovenskim in tujim smučiščem – ter prvi na svetu lansirati povsem novo in edinstveno ter zdravo obliko zabave za obiskovalce vseh starosti!

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja igloo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...