www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Doživi footgolf v neokrnjeni naravi Doline Soče

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Doživi footgolf v neokrnjeni naravi Doline Soče

Avtor en hec
 

Natečaj : Snovalec 2015

31.03.2015
Datum
22. april 2015
Tip
Ideja
Ponujam

Je šport footgolfa tudi zabava in turistični produkt?

Odvisno ... Ali vam je všeč, da ste zunaj v prelepem okolju? Ali vam je všeč, da preživljate čas s prijatelji? Ali ste tekmovalni in radi izvajate nove aktivnosti? Ali vam je všeč, da z rekreacijo ohranjate zdravo telo? Iščete nekaj, kar bi počeli s svojimi sodelavci, lahko kot rekreativno druženje ali kot teambuilding? Lahko tudi preživite več časa z opravljanjem prijetne družinske dejavnosti, popeljete otroke z igro v naravo? Ali vam je všeč izziv, da lahko vsakič poskusite narediti nov rezultat in naslednjič ga želite še boljšati? Ali vam je všeč, organizirati izlete in ponuditi nekaj novega?

Dobrodošli v nov vznemirljiv svet Footgolfa!

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja en hec.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...