www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Stories of sLOVEnia

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Stories of sLOVEnia

Avtor OBT
 

Natečaj : Snovalec 2015

31.03.2015
Datum
22. april 2015
Tip
Ideja
Ponujam

Postati želimo prepoznavno, inovativno, družbeno odgovorno in trajnostno naravnano podjetje na področju turistične dejavnosti.

Inovativne lokalne turistične produkte in zgodbe posameznikov povezujemo v celovite turistične produkte ter si prizadevamo za povečanje njihove prodaje na tujih trgih, z digitalnim trženjem, ki temelji na osnovah zgodbarjenja in vsebinskega marketinga.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja OBT.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...