www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Turistični portal Ljubjana-Slovenia.com

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Turistični portal Ljubjana-Slovenia.com

Avtor W3B.marketing
 

Natečaj : Sejalec 2015

31.03.2015
Datum
16. junij 2015
Tip
Ideja
Ponujam

Naš predlog spodbuja zadovoljstvo več vpletenih strani in sicer: turističnih ponudnikov, Slovenije kot države, Ljubljane kot mesta, nas kot razvijalcev ter seveda turistov.

Portal Ljubljana-Slovenia.com s podpornimi stranmi je portal, ki je v zasebni lasti in je nekakšen hibrid med osebnimi in korporativnimi blogi ter uradnimi turističnimi portali. Portal je pod upravljanjem marketinške agencije W3B in je tudi vključen v mrežo nišnih portalov W3B. media. V tujini še nismo zasledili podobnega pristopa, kjer bi marketinška agencija prevzela upravljanje ciljnega portala, zagotovila znanje, svetovanje in pomoč ter portal dala na voljo turističnim ponudnikom kot orodje, s katerim se lahko dvigne kakovost prepoznavnosti njihovih storitev ali izdelkov. Portal je namenjen sodelovanju, zbliževanju in združevanju vseh vpletenih strani. Ker je v marketingu pomembna prisotnost na različnih kanalih in ker smo opazili, da mnogi nimajo priložnosti ali možnosti podpreti svojo dejavnost s kanali in dobro vsebino oziroma vzpostaviti celovito marketinško podporo, smo se odločili, da pripravimo portal, ki na enem mestu to ponuja.

Portal Ljubljana-Slovenia.com je zelo dobro podprt s kompatibilnimi stranmi na družbenih omrežjih. Portal je dobro podprt s Facebookom, Twitterjem, LinkedInom, Pinterestom, Instagramom ipd. Portal je podprt tudi z video vsebinami na lastnem YouTube kanalu, kjer prikazujemo mesto Ljubljana skozi oči domačina. Poleg tega pa gradimo tudi uporabno in kakovostno mailing bazo. Portal ni uraden kar nam in turističnim ponudnikom omogoča večjo svobodo pri razvijanju, upravljanju in objavljanju vsebin. Prednost je tudi v tem, da so vsebine na portalu lahko pripravljene v različnih oblikah in na različne načine. Portal sledi najnovejšim trženjskim pristopom med drugim naravnemu, neagresivnemu vsebinskemu oglaševanju (content marketing), ki je med porabniki priljubljen. Ta način namreč po različnih raziskavah izvedenih v tujini dosega dobre učinke.

Portal Ljubljana-Slovenia.com je mesto na spletu, ki ponuja obenem tudi skupinsko ciljano oglaševanje in ciljano oglaševanje vsakega ponudnika posebej. Namen portala je združevati, podpreti turistične ponudnike, dati dobre  in zanimive informacije turistom ter promovirati Ljubljano kot mesto

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja W3B.marketing.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...