www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Hop-On Hop-Off Radol'ca

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Hop-On Hop-Off Radol'ca

Avtor Kaja Beton
 

Natečaj : Sejalec 2015

31.03.2015
Datum
16. junij 2015
Tip
Ideja
Ponujam

Na Turizmu Radovljica smo poleti 2013 uvedli novost, turističen avtobus Hop-On Hop Off, pri katerem smo združili javno prevozno sredstvo in lokalna doživetja, ki so nekatera na voljo brezplačno zgolj ob plačilu dnevne avtobusne vozovnice.

V primerjavi z organiziranimi izleti agencij avtobus hop-on hop-off omogoča obiskovalcem, da sami kreirajo in sproti določajo postanke ter oglede. Avtobus obratuje v mesecu juliju in avgusto, ko dvakrat tedensko opravi šest krožnih voženj na relacijah Bled - Radovljica - Kropa in Bled - Radovljica - Begunje - Brezje. V krajih ob poti je obiskovalcem poleg zanimivosti na voljo tudi dodatna animacija (brezplačni vodeni ogledi, prikaz kovanja, delavnica svečk,...)

Namen avtobusa je, da obiskovalce Bleda na enostaven in prijeten način popelje na podeželje, kjer se spoznajo s pristno ponudbo, domačini in vidijo tudi zanimivosti, ki jih sicer ne bi obiskali. Za izletniške kraje to pomeni dodatno promocijo svoje ponudbe, obiskovalci turističnih centrov pa pridobijo dodatno aktivnost in motiv, da se k nam vrnejo ali ostanejo dlje.

Pozitivne učinke projekta sta v letu 2014 zaznali tudi destinaciji Bled in Bohinj, ki sta se prilključili v projekt. V letu 2014 je bilo uporabnikov avtobusa za 100 % več kot v prvem letu obratovanja.

več: http://www.radolca.si/hop-on-hop-off-radolca/

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Kaja Beton.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...