www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Rajzefiber biro, nanoturistična agencija

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Rajzefiber biro, nanoturistična agencija

Avtor Društvo Hiša!
 

Natečaj : Sejalec 2015

31.03.2015
Datum
16. junij 2015
Tip
Ideja
Ponujam

Rajzefiber biro je posredovalnica in ustvarjalnica performativnih, izobraževalnih, polnočutnih vodenih ogledov mestnih in izvenmestnih posebnosti in osebnosti, navadnosti in nenavadnosti. Rajzefiber biro si želi obstajati v pritličnih na ulico gledajočih prostorih, ki neposredno nagovarjajo mimoidoče hitoče. Rajzefiber biro je tudi posredovalnica in ustvarjalnica spominkov in spominčic, nastalih izpod rok lokalnih (ali pa tudi ne) umetnikov in obrtnikov.

RAJZEFIBER BIRO  skepa tesne vezi med turizmom in kulturo in tako ustvarja novo platformo.
 
Rajzefiber biro družbo sprošča, jo hkrati senzibilizira za problematike, povezane z razlikami, spodbuja nastajanje nove turistične ponudbe, je stična točka promocije že obstoječe ponudbe in nagovarja turiste h kreativnemu spoznavanju obiskanega kraja.
 
RAJZEFIBER BIRO v smiselno celoto povezuje in ustvarja aktivnosti, ki povezujejo širšo javnost s prebivalci starega mestnega jedra, ga naredijo živahnega in privlačnega, spodbujajo prebivalce k samoiniciativnosti pri sooblikovanju življenja mesta, omogočajo vpogled v skrito notranjost Maribora in ga obiskovalcem predstavijo kot mesto osebnih zgodb, mnogih intimnih zgodovin, očarljivih kotičkov in neizmernih potencialov novih skupnostnih oblik sodelovanja na področju kulture in izobraževanja.

Zakaj smo mi pravi kandidat za Sejalca 2015

V društvu Hiša! smo v lanskem letu odprli nanoturistično agencijo Rajzefiber biro, skozi katero uspešno predstavljamo mesto Maribor na drugačen, kreativen, lokalen, več čuten in performativen način. Rajzefiber biro ponuja inovativen turistični program, ki je požel veliko pohval in pozitivnih odzivov med lokalnim prebivalstvom, obiskovalci in turisti.

Zaradi zgoraj napisanega in zato, ker je Rajzefiber biro ustvarjalen in inovativen dosežek na področju turizma, ki prispeva k večji prepoznavnosti turistične ponudbe Maribora in s tem Slovenije, smo prepričani, da smo pravi kandidat za Sejalca 2015. 

Rajzefiber biro je v celoti uspešno uresničena novost v turizmu.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Društvo Hiša!.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...