www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::»ČASOVNI STROJ« – Od Emone do mestnega simbola

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

»ČASOVNI STROJ« – Od Emone do mestnega simbola

Avtor Ljubljanski grad
 

Natečaj : Sejalec 2015

31.03.2015
Datum
17. junij 2015
Tip
Ideja
Ponujam

V želji, da bi našim obiskovalcem lahko ponudili nekaj novega, drugačnega, zabavnega in hkrati poučnega, smo zastavili produkt, ki nima vpliva na okolje, ki ga lahko izvajamo kadarkoli, v vseh vremenskih razmerah, ki ni prostorsko obremenjujoč in ne potrebuje nobene dodatne tehnične opreme. Izkoristili smo prostor, s katerim upravljamo, in pestro zgodovino našega griča, stavbne dediščine, mesta in države. Zastavili smo nov koncept kostumiranih vodenih ogledov po Ljubljanskem gradu in ga poimenovali »Časovni stroj«.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Ljubljanski grad.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...