www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Depandansa Stara Vrtnarija Grm

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Depandansa Stara Vrtnarija Grm

Avtor HOTEL@PRIBELOKRANJCU.SI
 

Natečaj : Sejalec 2015

31.03.2015
Datum
17. junij 2015
Tip
Ideja
Ponujam

Depandansa Stara Vrtnarija Grm predstavlja edinstven turistični produkt, ki smo ga lansko leto ponudili turističnemu trgu. Gre za postajališče za avtodome (v nadaljevanju PZA), v sklopu katerega so še stavbe nekdanje mestne vrtnarije, namenjene turistični dejavnosti. Posebnost tega PZA je predvsem v lokaciji, PZA se namreč nahaja neposredno ob gradu Grm Novo mesto, oziroma na področju nekdanje grajske vrtnarije. Nepremičnine ki so sestavni del nekdanje mestne vrtnarije (zapuščene od 60-tih let 20. stol.), so bile povsem obnovljene, tako da je bila stavbam vrnjena podoba s konca 19. stoletja.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja HOTEL@PRIBELOKRANJCU.SI.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...