www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Posestvo Trnulja - zeleno rokovanje z naravo

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Posestvo Trnulja - zeleno rokovanje z naravo

Avtor Posestvo Trnulja
 

Natečaj : Sejalec 2015

31.03.2015
Datum
17. junij 2015
Tip
Ideja
Ponujam

Zgodba Posestva Trnulja je vzorčna pripoved o zeleni in ekološki Sloveniji v malem. Trnulja je tako v kmetijskem kot v turističnem delu svojih aktivnosti 100 % ekološko naravnana. Vsi proizvodi so ekološko certificirani, prav tako je ponudba nastanitvenih kapacitet izključno iz naravnih materialov po vzoru lokalnih gradenj iz preteklosti s pridihom modernega. Je edini član največje verige ekoloških hotelov Die Biohotels v Sloveniji. Gostje uživajo v individualni komunikaciji z gostiteljema, prav tako v izvrstni ponudbi doma pridelane hrane, mnogih aktivnostih, možnosti izposoje električnih koles in avtomobilov ter v neokrnjeni naravi Krajinskega parka Ljubljansko barje na robu slovenske prestolnice, katero prav tako navdušeno obiskujejo. Lokalne zanimivosti jih često tako prepričajo, da svoje bivanje na Trnulji podaljšajo ali pa se ponovno vračajo v naslednji sezoni.     

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Posestvo Trnulja.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...