www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Zlatorogova pravljična dežela

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Zlatorogova pravljična dežela

Avtor Turizem Bohinj
 

Natečaj : Sejalec 2015

31.03.2015
Datum
17. junij 2015
Tip
Ideja
Ponujam

Vsebina projekta je naravnana na geslo »nazaj k naravi«. Zlatorogova pravljična dežela želi naravo ponovno približati človeku - oziroma bolje, človeka približati nazaj k naravi in ustvariti kvaliteten turistični produkt in sicer s ciljem spoštovati naravno dediščino, ohranjati naravne vrednote, odgovorno skrbeti za okolje, zdrav način življenja in dvigniti raven lokalne ekonomije.

Ob bohinjskih pravljicah otroci na igriv način spoznavajo značilnosti bohinjske krajine, njene naravne in kulturne spomenike, značilen način življenja bohinjskih prebivalcev in zdrave načine življenja v sodelovanju z naravo. Poleg tega je Zlatorogova pravljična dežela postavljena v okolje Triglavskega narodnega parka, kar že samo po sebi kliče, da je vsebina projekta povezana tudi z vsebinami TNP-ja.

Krožna pot je dolga približno 2 km, na njej so štiri »učne poti«: pot kamenja, pot vode, pot gozda in pot travnika.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Turizem Bohinj.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...