www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Ortenia - Apartmaji v naravi

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Ortenia - Apartmaji v naravi

Avtor aportenia
 

Natečaj : Sejalec 2015

31.03.2015
Datum
17. junij 2015
Tip
Ideja
Ponujam

Ortenia - Apartmaji v naravi so prvi ekološki apartmaji v Sloveniji, ki so grajeni po načelih inovativne trajnostne  gradnje. Locirani so v osrčju termalnega dela Slovenije, natančneje v Podčetrtku, na idilični lokaciji  v neokrnjeni naravi, pod pobočjem Podčetrškega gradu. Krasi jih vrt barvitih hotrenzij po katerem so apartmaji dobili ime. Gostom je na voljo šest sodobno opremljenih apartmajev kategorizacije 4* ter skupni prostori za druženje in sprostitev, ki nudijo udobno bivanje v prijetnem naravnem ambientu in na najpristnejši možen način pričarajo povezanost z naravo. Ponudba apartmajev temnelji  na zdravemu načinu življenja, ekološki osveščenosti in sodelovanju z lokalnim okoljem. Da apartmaji ustrezajo vsem merilom trajnostnega delovanja, dokazujeta pridobljena mednarodna certifikata Green Globe in Eco hotels certified. Za arhitekturno izvedbo, ki je nastala z zavestno odgovornostjo do okolja in družbe ter z namenom trajno izboljšati družbene in okoljske značilnosti bivanja, pa so apartmaji s strani ZAPS prejeli arhitekturno nagrado Zeleni svinčnik 2014.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja aportenia.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...