www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Rogatkove dejavnice in Zgodovinska EU dvojka

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Rogatkove dejavnice in Zgodovinska EU dvojka

Avtor irenaros
 

Natečaj : Sejalec 2015

31.03.2015
Datum
17. junij 2015
Tip
Ideja
Ponujam

Kot inovacijo predstavljamo integralni koncept razvoja kulturno turističnih programov na osnovi družbene odgovornosti, s pomočjo katerega smo zasnovali dva učno doživljajska programa s ciljem, da jih kot trajnosten, inkluziven in participatoren kulturno turistični program na osnovi dediščine Obsotelja in Kozjanskega ter njene aktualizacije ponudimo obiskovalcem in s tem prispevamo k prepoznavnosti naše regije kot turistične destinacije.

 

  1. Rogatko in njegove dejavnice - interaktivne točke na območju Muzeja na prostem Rogatec kot učno doživljajske in gibalne igre (program za družine z otroki, posameznike, osebe s posebnimi potrebami (slepe in slabovidne): Oblačila iz skrinje, Tipalni zaboj,Les(e)ne uganke, Štajerski plot iz vrbovega šibja, Poženi kolo,Zeliščarske uganke z nagradno igro.

 

  1. Zgodovinska EU dvojka… ali kaj pomaga, ko peče zgaga?

      Scenski prizor / dramatizacija domišljijskega srečanja matere in sina, Marije Terezije in Jožefa II. v letu 1775 na dvorcu Strmol v Rogatcu; kviz znanja; promocijska steklenička Donata Mg kot darilo podjetja Kolinska Rogaški vrelci d.o.o.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja irenaros.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...