www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Kuharski izziv

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Kuharski izziv

Avtor parklijak
 

Natečaj : Sejalec 2015

31.03.2015
Datum
17. junij 2015
Tip
Ideja
Ponujam

Kuharski izziv je aktivno vključevanje gostov v animacijski program in ne samo pasivno opazovanje kot predstave in podobno. Kuharski izziv je dodana vrednost kampa Park Lijak  v smislu dodatne animacijske ponudbe gostom ter hkrati prodajno in marketinško orodje, ki stremi k trajnostnemu razvoju nadgradnje ponudbe v turističnih obratih. Ideja je novost animiranja gostov, predvsem družin, ki bivajo v kampu dlje časa, in temelji na osebnem pristopu med ponudnikom in gostom ter ustvarjanju jedi v naravnem okolju.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja parklijak.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...