www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Dežela ljudskih pravljic

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Dežela ljudskih pravljic

Avtor Gozdni mož
 

Natečaj : Sejalec 2015

31.03.2015
Datum
17. junij 2015
Tip
Ideja
Ponujam

Dežela ljudskih pravljic je prostor, kjer so naseljeni junaki iz slovenskih ljudskih pravljic, ki posredujejo ljudsko besedo in zabavajo goste z interaktivnimi vsebinami. Nahajamo se na Bledu, natančneje na Straži Bled, tik ob blejskem jezeru. V deželi domujejo vile, ki so začarale jezero,  Divja baba z Babjega zoba, Ajdovska deklica, lovec na Zlatoroga, škrat Lesnik, ki dela traparije in povodni mož Sluzoslav, ki živi na dnu Blejskega jezera. Naše poslanstvo je, da širimo ljudsko besedo in da pravljice, ki zaznamujejo našo deželo in narod ponesemo v svet, zato prirejamo predstave tudi v angleščini. 

 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Gozdni mož.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...