www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Zeliščne sobe

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Zeliščne sobe

Avtor neza.admin
 

Natečaj : Sejalec 2015

31.03.2015
Datum
17. junij 2015
Tip
Ideja
Ponujam

Izvolite copate. Pri kaminu zavijte desno in se po stopnicah povzpnite do zeliščnih sob. Ključ, ki odpira zeliščne sobe, boste prepoznali po kvačkanem obesku. Jakne ali plašče lahko odložite na unikatni rogovilasti obešalnik, oblačila pa zložite v lesene zabojčke. Za nekaj minut odprite kozarček s potpurijem in sobo obogatite z aromatičnim vonjem zelišč. Osvežili se boste v kopalnici, kjer vas čakajo zeliščna mila. Pokramljajte z nami ob skodelici zeliščnega čaja. Naj vas v miren sen na koncu dneva zazibljejo aromatične zeliščne blazine.

Zeliščne sobe so za namen nočitev turistov preurejene bivše otroške sobe v družinski hiši. Sveže prepleskanim prostorom in prenovljenemu lesenemu parketu smo dodali pridih lokalne ustvarjalnosti, saj skoraj celotno pohištvo sestavljajo leseni izdelki spretnih rok ljubitelja lesa Ivana: stojalo z obešalniki in omara iz lesenih zabojev. Pohištvo krasijo kvačkani prtički, unikatna knjiga vtisov in obesek za ključe ustvarjalke Karmen. Že samo ime »zeliščne« nakazuje na glavni poudarek, in sicer zelišča v vseh izpeljankah: potpuri, zeliščna mila v kopalnem prostoru, čaj dobrodošlice, zeliščne kopeli, zeliščni vrt. Zeliščarstvo je plod znanja in izkušenj cele družine. Dodana vrednost zeliščnih sob, ki je pri ostalih ponudnikih zagotovo še ne najdemo, je spanje na samih zeliščih, saj so tako vzglavniki kot tudi žimnice polnjeni s posušenimi zelišči.

Turisti so neposredno vključeni v življenje naše družine. Kot aktivni soustvarjalci pri naših vsakodnevnih opravilih spoznavajo destinacijo samo ter podeželje, kjer živimo.  
 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja neza.admin.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...