www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Trans Slovenia

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Trans Slovenia

Avtor jan@klavora.eu
 

Natečaj : Sejalec 2015

31.03.2015
Datum
17. junij 2015
Tip
Ideja
Ponujam

Trans Slovenia je gorsko kolesarska daljinska transverzala, ki je del Trans Alps gorsko kolesarskih transverzal. Leta 2013 smo jo ustvarili s pomočjo strokovnjaka za razvoj gorskega kolesarstva g. Uli Stanciuja. Skupaj z GIZ pohodništvo in kolesarjenje ter turističnimi destinacijami na poti smo leta 2013 razvili Trans Slovenia 01, ki poteka po trasi Arnoldstein - Kranjska Gora - Bovec - Kobarid - Tolmin - Goriška brda - Nova Gorica - Lipica - Piran. Namenjena je izkušenim gorskim kolesarjem, ki so že prekolesarili podobne Trans Alp ture po Evropi. Leta 2014 je pot ustvarila med 5.000 in 7.000 nočitev v Sloveniji in okoli 500.000 EUR prihodkov. Leta 2014 smo ustvarili Trans Slovenia 02, ki je namenjena manj izkušenim kolesarjem in poteka po trasi Faakem See - Bled - Bohinj - Cerkno - Idrija - Ajdovščina - Divača - Piran.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja jan@klavora.eu.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...