www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Luksuzna potovanja s Harley Davidson motorji

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Luksuzna potovanja s Harley Davidson motorji

Avtor rozle.verhovc
 

Natečaj : Sejalec 2015

31.03.2015
Datum
17. junij 2015
Tip
Ideja
Ponujam

Organizirana potovanja s Harley Davidson motorji so v Sloveniji prava redkost, v tujini pa je to že zelo razvita oblika specializirane turistične ponudbe. Povpraševanje po tovrstnih storitvah ne glede na ekonomske razmere iz leta v leto raste, tako kot raste prodaja motornih koles. Kot ljubitelj Harley Davidson motorjev doma iz Evrope ali širnega sveta doslej niste mogli kupiti turističnega produkta – motoristične ture, na kateri vas bo turistični vodnik v angleškem jeziku ali katerem od mnogih svetovnih jezikov vodil na Harley Davidson motorju po Sloveniji ter sosednjih državah, medtem ko bo spremljevalno vozilo vozilo vašo prtljago ter rezervni motor za primer morebitnih tehničnih nevšečnosti na poti. V vzhodni, jugovzhodni ter južni Evropi ni nobene tovrstne agencije specializirane za Harley Davidson motoriste, po ostalih regijah pa tiste, ki obstajajo večinoma vodijo evropske goste v ZDA. Tržišče je ogromno, zanimanje za Slovenijo ter ostale države nekdanje Jugoslavije iz leta v leto raste, konkurence ni nobene. Ponujamo luksuzna  all inclusive potovanja s Harley Davidson motorji po  Sloveniji, centralni, južni ter jugovzhodni Evropi za goste iz celega sveta s celotnim servisom v 4 različnih svetovnih jezikih (angleški, španski, portugalski ter ruski jezik). Prav tako ponujamo najem Harley Davidson motorjev ter za motoriste iz širše regije potovanja po slavni cesti Route 66 v ZDA v domačem jeziku.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja rozle.verhovc.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...