www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Gozdni pobeg

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Gozdni pobeg

Avtor GOZDNE
 

Natečaj : Sejalec 2016

10.05.2016
Datum
13. junij 2016
Tip
Ideja
Ponujam

GOZDNE vabimo na prav posebno gozdno dogodivščino, na gozdni pobeg. Gre za izvirno varianto igre escape room, ki je sicer vedno postavljena v zaprt prostor med stene, gozdni pobeg pa se dogaja na prostem, v gozdu v neposredni bližini centra Ljubljane in je kot tak prvi tovrstni na svetu.

Pri gozdnem pobegu 2 do 5 soigralcev v gozdni sobi brez sten (prostor je simbolično omejen) premaguje vrsto čud(ež)nih gozdnih preizkušenj in zaprek, vse z namenom najti sledi in razvozlati vse šifre, preden se izteče čas... Vsebina iger in oprema sta prilagojeni naravnemu prostoru. Vsa oprema je premična, pred igrami  jo prinesemo v gozd, po igrah jo odnesemo. Gozd ostane takšen, kot je bil.

Naše igre so prvenstveno namenjene odraslim, pripravili pa smo prav posebne igre tudi za otroke, stare med 8 in 13 let. Ti iščejo v gozdu zaklad strašnega gusarja Črnega lisjaka ali pa pomagajo gozdni vili Angeliki najti čarobno paličico.

Odrasli rešujejo iz kletke skrivnostnega ptiča, lahko pa zaidejo tudi na fronto, kjer za bojno črto iščejo prav posebno prvo pomoč. Slednja varianta gozdnega pobega je primerna za vse vremenske razmere. Naj vam prišepnemo, da je najbolj zanimiva, če vsaj rahlo dežuje, ko se znajdete tako na vojni kot na vremenski fronti.

Prav poseben izziv pa predstavlja Pobeg v mesečini. Točno ob uri se prebuja vampirka Bloody Mary, strašno žejna sveže krvi. Da bi se je ubranili, je treba najti oster glogov količek in ga zadreti v vampirkino srce. Uganili ste, ta gozdni pobeg ni namenjen najmlajšim. Igra se ponavadi začne uro pred polnočjo (po želji tudi prej, a vedno vsaj v mraku, če že ne v popolni temi!), točno ob polnoči pa nazdravimo s koktajlom Bloody Mary. Med svečami, baklami, netopirji, ...

GOZDNE smo našo originalno idejo prenesle v resničnost jeseni leta 2015 in že takoj, še preden se je gozd obarval jesensko, požele navdušen odziv mnogih, ki menijo ali vsaj sumijo, da zapiranje med štiri stene in buljenje v štirikotne ekrane ni najboljše ne za dušo ne za telo. Poleg tega gozd vedno zagotavlja izjemno dogodivščino, poleti ali pozimi, v soncu ali v dežju, kar smo GOZDNE veselo izkoristile, kot ste lahko že razbrali iz teksta, napisanega malo više.

Naši produkti – gozdni pobegi so estetsko in vsebinsko dodelani, tako da zagotavljajo doživetje gozda in igre na najvišjem nivoju. Vsakemu uporabniku zagotavljamo osebni pristop.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja GOZDNE.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...