www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Glamping Malerič

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Glamping Malerič

Avtor Turizem Malerič
 

Natečaj : Sejalec 2016

10.05.2016
Datum
13. junij 2016
Tip
Ideja
Ponujam

Glamping Malerič je butični kamp v bližini Dragatuša ob obronkih krajinskega parka Lahinja, v idilični vasici Podlog , ki odpira 270° poglede na prečudovito naravo Bele krajine.

Ponujamo vam štiri luksuzne hiške v popolni kombinaciji neokrnjene narave in modernega dizajna.

Hiška je namenjena za štiri osebe, z dvema dodatnima ležiščema. Vsaka hiška ima skupne bivalne prostore v izmeri 40 m² ter teraso v izmeri 18,50 m². Združuje jo sodobno oblikovanje, funkcionalnost in vrhunski materiali.

Posamezna hiška je sestavljena iz dnevnega prostora s kuhinjo in jedilnico, kopalnico, spalnico ter otroško sobo. Pred vsako hiško je čudovita lesena terasa.

Za popoln nepozaben oddih je tukaj za vas naravni ribnik, ob katerem se lahko sprostite od vsakodnevnega stresa in uživate v naravi. Na voljo je tudi garažna hiša za goste.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Turizem Malerič.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...