www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Vodni park Radlje ob Dravi

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Vodni park Radlje ob Dravi

Avtor JZ ŠKTM RADLJE
 

Natečaj : Sejalec 2016

10.05.2016
Datum
13. junij 2016
Tip
Ideja
Ponujam

Vodni park Radlje ob Dravi se ponaša z laskavim nazivom prvega in tudi edinega biološkega bazena v Sloveniji, kjer za čistočo in kakovost vode skrbijo izključno naravni organizmi. Za razliko od drugih bazenov in kopališč v kopalno vodo nikoli in pod nobenimi pogoji ne dodajamo kemikalij, ki bi dodatno pomagale očistiti vodo in jo naredile primerno za kopanje. Posledično nas lahko obiščejo tudi gostje, ki so alergični na katero od kemikalij (npr. klor), ki se sicer dodajajo vodi. Za ohranjanje kakovosti vode sledimo visokim nacionalnim standardom higiene na kopališčih in izvajamo tedenske analize vode.

Ohranjanje naravnega ravnovesja bazena je ključno, da lahko v neokrnjeni okolici ob reki Dravi vse poletje uživamo ob tem zelenem biseru, ki je za vso Dravsko dolino izjemna pridobitev in močno izboljšuje turistični potencial širšega območja, ne zgolj Občine Radlje ob Dravi.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja JZ ŠKTM RADLJE.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...