www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Ledeniški wellness

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Ledeniški wellness

Avtor mojcahitA
 

Natečaj : Sejalec 2016

10.05.2016
Datum
13. junij 2016
Tip
Ideja
Ponujam

V letu 2015 se je pod hotelom odkrilo zajetje vode, ki se je začela še istega leta poleti črpati.  Izkazalo se je, da gre za edinstveno ledeniško vodo, ki se že več kot 1.000 let zadržuje v zajetju globoko pod zemljo. To zajetje se nahaja v neposredni bližini Hotela Špik – pod hotelom v Gozd Martuljku.

Ker je analiza vode pokazala, da je voda edinstvena prav zaradi svoje izjemne čistosti in idealnega razmerja kalcija in magnezija (2:1) ter nevtralnega Phja, se je podjetje odločilo, da jo izrabi v velneške namene. Najprej so se s to vodo napolnili bazeni. Plavalni bazen je 100 % polnjen z ledeniško vodo, medtem ko so ostali bazeni polnjeni z mešanico navadne in ledeniške vode. V vseh bazenih je voda tudi ogreta in je idealna za hidroterapije: za rehabilitacije, po raznih poškodbah (hrbtenice, sklepov, zlomov ipd.), po bolnišničnih stanjih, za vodno telovadbo itd.

Čista voda je v vsakdanjem življenju, pa tudi v turizmu, vse pomembnejši dejavnik.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja mojcahitA.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...