www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Udeležite se svetovne konference o inovativnosti

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Udeležite se svetovne konference o inovativnosti

Avtor BTPS
Datum
7. februar 2017
Tip
Energija
Ponujam

Kot smo že pisali, bo Portorož med 23. in 25. marcem gostil prvo mednarodno Encuentros/AIRTH konferenco o inovativnosti v turizmu. Seznam govorcev iz Avstrije, Nemčije, Švice, Japonske, Portugalske, Italije, Švedske, Islandije, ZDA, Velike Britanije in seveda Slovenije je presegel številko 15, njihova imena in vsebine predavanj pa boste v naslednjih tednih spoznavali prek družbenih omrežij (Facebook, Twitter).

Organizatorji so sicer odprli tudi prijave za splošno javnost; več informacij o cenah in rokih za prijavo ter seveda o programu, ki med drugim vključuje tudi terenski ogled nagrajenih sejalcev in snovalcev, najdete TUKAJ.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...