www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Hotailors - rezervacijski sistem za tur. agencije

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Hotailors - rezervacijski sistem za tur. agencije

Avtor nejadvornik
 

Natečaj : Snovalec 2017

20.02.2017
Datum
27. marec 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Hotailors je orodje za hitro rezervacijo hotelov ter oblikovanje ponudbe za turistične agencije. Na eno platformo bomo integrirali vse večje hotelske B2B bazene in ponudnike ter razvili edinstvene algoritme, ki bodo na podlagi povpraševanja simultano skenirali vse baze podatkov. V povprečnemu času 30 sekund bodo izbrali  najboljše možne hotele glede na povpraševanje. Priprava ponudbe se bo skrajšala do 10x in bo lahko pripravljena s hitrostjo online B2C sistemov (kot so booking.com, expedia...), hkrati pa se ohrani odnos agent - klient, zaradi česar se turisti tudi vse bolj vračajo nazaj k turističnim agencijam. Ker algoritem vzame hotel iz sistema, v katerem je najbolj ugoden, se agenciji omogoča maksimizacija prihodkov. V programu se lahko oblikujeta tudi ponudba in vaučer. S konstantno širitvijo baze podatkov s slovenskimi SPAji, hoteli, turističnimi kmetijami in zidanicami in povezovanjem le-teh s turističnimi agencijami po vsem svetu bomo prispevali k stalnemu razvoju slovenskega turizma. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja nejadvornik.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...