www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Treasure Hunt Maribor

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Treasure Hunt Maribor

Avtor lovnazaklad
 

Natečaj : Snovalec 2017

20.02.2017
Datum
27. marec 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Produkt Treasure Hunt  je nastal zaradi želje po drugačnem spoznavanju, raziskovanju mesta in predvsem zaradi tega, ker turisti in ljudje danes postajajo vedno bolj zahtevni, iščejo drugačnost in pustolovščine. Za tovrstno skupino turistov je izdelek več kot super rešitev, poleg tega pa tudi čudovit dodatek k turistični ponudbi mesta. Treasure Hunt je za naše uporabnike poleg zabave zanimiv tudi zato, ker ga je mogoče izvesti samostojno in časovno neomejeno. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja lovnazaklad.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...