www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Winestronaut

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Winestronaut

Avtor Winestronaut
 

Natečaj : Sejalec 2017

15.05.2017
Datum
12. junij 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Winestronaut je trajnostna interpretacija lokalne vinske kulture. Ideja se je rodila iz čiste ljubezni do lokalnega okolja, vina in domače kulinarike ter močnega notranjega vzgiba, posredovati to ljubezen naprej na druge ljudi.

Vinske ture (wine tours) odražajo utrip lokalne vinske kulture. Vse naše avanture so organizirane in izvedene na pristen, avanturističen način, ki odražajo utrip lokalne kulture in življenja ljudi. Namenjene so trajnostni interpretaciji lokalne vinske kulture; spodbujanju in osveščanju lokalne kulturne dediščine in okolja. Inovativnost se kaže predvsem v tem, da poleg obiskovanja in spoznavanja z lokalnimi vinarji to kombiniramo še s preostalimi dejavnostmi v naravnem okolju: sprehod med vinogradi, obisk kleti in okušanje lokalne kulinarike, preizkušanje v trgatvi z vinogradniško družino, obisk osmic, odprtih kleti in ostalih zanimivosti v regiji. 

Zadovoljni gostje po turi nas poganjajo naprej.

Na zdravje!

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Winestronaut.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...