www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Fontana piv Zeleno zlato

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Fontana piv Zeleno zlato

Avtor Fontana
 

Natečaj : Sejalec 2017

15.05.2017
Datum
12. junij 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Fontana piv Zeleno zlato je inovativen, atraktiven turistični produkt, prvi te vrste na svetu, ki je postal paradni konj turizma naše občine in Spodnje Savinjske doline in je Žalec postavil na globalni turistični zemljevid. V štirih mesecih obratovanja je vrček Fontane Zeleno zlato kupilo že prek 57.000 obiskovalcev. Inovativnost Fontane piv Zeleno zlato se kaže kot preplet pripovedi hmeljske dediščine, inovativnega koncepta točenja piva, dovršene tehnologije in atraktivne arhitekture v obliki hmeljske kobule. Je način, kako tradicijo, ki je v Savinjski dolini najgloblje zasidrana, povezati s sedanjim časom in jo ohraniti za prihodnost. Fontana piv Zeleno zlato je turistična atrakcija, kakršne doslej še ni bilo nikjer, in daje osnovo za nadaljnji razvoj trajnostno naravnanega turizma, zato menimo, da si zasluži naziv Sejalec 2017.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Fontana.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...