www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Prvi dostopni youth hostel ARS VIVA

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Prvi dostopni youth hostel ARS VIVA

Avtor Zavod Ars Viva
 

Natečaj : Sejalec 2017

15.05.2017
Datum
12. junij 2017
Tip
Ideja
Ponujam

V Podcerkvi v Loški dolini smo v decembru odprli vrata Youth Hostela Ars Viva, ki je prvi namestitveni objekt v Sloveniji, v popolnosti prilagojen invalidom na vozičkih. Hostel je tudi del največje verige prenočišč po svetu pod okriljem mednarodne zveze mladinskih hostlov Hostelling International. Objekt s svojimi kapacitetami ponuja poleg nastanitev tudi dvorano, galerijo in odprti amfiteater za različne prireditve in izobraževanja. Za razliko od preostalih nastanitev youth hostel lahko sprejme večje skupine gibalno oviranih oseb in odpira vrsto možnosti razvoja dostopnega turizma.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Zavod Ars Viva.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...