www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Muzej št. 1 v Ljubljani - ni iluzija

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Muzej št. 1 v Ljubljani - ni iluzija

Avtor DTG
 

Natečaj : Sejalec 2017

15.05.2017
Datum
12. junij 2017
Tip
Ideja
Iščem

Podjetje DTG d.o.o. je lastnik franšize Muzej Iluzij (museum of illusions) za Slovenijo. Podjetje je bilo ustavljeno junija 2016 s ključno nalogo postavitve projekta/razstave, prenosa ideje in dobre prakse iz Hrvaške, prilagoditev navedenega slovenskim razmeram ter nadgradnjo v skladu z dobrimi praksami podobnih atrakcij po svetu. 

Cilj podjetja je zapolniti nišo na tržišču, ki jo na eni strani dojemamo kot nišo na ravni vsebine (iluzije do sedaj niso bile obravnavane na tej ravni in v tem obsegu), na drugi pa kot nišo na nivoju delovanja muzeja in interaktivnosti razstave ter pristopa k trženju in promociji. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja DTG.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...