www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Znani polfinalisti Sejalca

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Znani polfinalisti Sejalca

Avtor BTPS
Datum
16. avgust 2017
Tip
Novica

Znani so polfinalisti poziva Sejalec 2017. Izmed prispelih prijav je strokovna komisija v polfinale uvrstila naslednje produkte (po abecednem vrstnem redu):

Polfinalisti Sejalec 2017:
EXPO Postojnska jama kras
Fontana piv Zeleno zlato
Kulinarični spust ob soju bakel
Narava v barvah, naravoslovna potovanja in izleti
Prvi dostopni youth hostel ARS VIVA

Polfinaliste bomo v zadnjem tednu avgusta obiskali na terenu, kjer bomo inovacije preizkusili v živo. Zmagovalec bo znan na Dnevih slovenskega turizma, ki bodo oktobra v Kranjski Gori.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...