www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Finalisti snovalca na sejmu MOS 2017

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Finalisti snovalca na sejmu MOS 2017

Avtor BTPS
Datum
29. avgust 2017
Tip
Novica
Slovenski turizem se tudi letos predstavlja na Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti (MOS), ki bo odprl svoja vrata v torek, 12. septembra. Turizem bodo na sejmu na razstavnem prostoru predstavili finalista snovalca 2017 – Kulinarično popotovanje z muzejskim vlakom in Zgodba o pehtranu in zmaju ter predstavniki Zelene sheme slovenskega turizma.
 
Tretji finalist snovalca 2017 - Aktivni turizem za gibalno ovirane osebe, pa se bo predstavil na predavanju.
 
Več o finalistih snovalca 2017 najdete TUKAJ.
 
Več informacij o sejmu najdete TUKAJ.
Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...