www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Odločitev o sejalcu vse bližje, znana bo na DST

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Odločitev o sejalcu vse bližje, znana bo na DST

Avtor BTPS
Datum
5. september 2017
Tip
Novica

Strokovna komisija je pretekli teden obiskala vseh pet polfinalistov poziva Sejalec 2017 in zbrala svoje vtise. Odločitev bo znana na Dnevih slovenskega turizma, ki se v Kranjski Gori pričnejo v torek, 17. 10. 2017, s 64. Gostinsko turističnim zborom, in nadaljujejo dan pozneje z 20. Slovenskim turističnim forumom.

Spomnimo se, kdo kandidira za sejalca 2017:

Kulinarični spust ob soju bakel poleg kulturnega doživetja ob glasbeni spremljavi v koroškem narečju postreže z izvrstno koroško kulinariko pod imenom »Mizica, pogrni se« in obilo humorja.

Fontana piv Zeleno zlato sredi čudovitega parka je kot prva fontana piv na svetu izjemna atrakcija in je odličen primer povezovanja vseh deležnikov, ki zdaj pišejo skupno zgodbo o zelenem zlatu.

EXPO Postojnska jama kras je največja razstava o jamah in krasu na svetu. S pomočjo interaktivnih in 3D predstavitev so na ogled nastanek krasa, nastanek Postojnske jame, pestrost jamskega življenja in turistična zgodovina jame.

Youth hostel ARS Viva je prvi nastanitveni objekt v Sloveniji, ki je v popolnosti prilagojen invalidom, s čimer odpira vrsto možnosti razvoja dostopnega turizma. Je tudi prejemnik letošnjega snovalca.

Narava v barvah je ime za nove ekoturistične produkte, ki temeljijo na opazovanju in doživljanju narave. Poseben poudarek je namenjen vključevanju lokalnega prebivalstva v verigo produkta z visoko dodano vrednostjo.

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...