www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Sejalec 2017: Finalisti so...

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Sejalec 2017: Finalisti so...

Avtor BTPS
Datum
13. september 2017
Tip
Novica

Po terenskem obisku vseh petih polfinalistov, kandidatov za sejalca 2017, je strokovna komisija sprejela odločitev, da v finale tekmovanja uvrsti tri produkte. Finalisti sejalca 2017 in kandidati za zmagovalca so tako postali:

FINALIST 1
EXPO Postojnska jama kras

EXPO Postojnska jama kras je največja razstava o jamah in krasu na svetu. S pomočjo interaktivnih in 3D predstavitev so na ogled nastanek krasa, nastanek Postojnske jame, pestrost jamskega življenja in turistična zgodovina jame.
Prijava
Zunanja povezava

FINALIST 2
Fontana piv Zeleno zlato

Fontana piv Zeleno zlato sredi čudovitega parka je kot prva fontana piv na svetu izjemna atrakcija in je odličen primer povezovanja vseh deležnikov, ki zdaj pišejo skupno zgodbo o zelenem zlatu.
Prijava
Zunanja povezava

FINALIST 3
Narava v barvah
Narava v barvah je ime za nove ekoturistične produkte, ki temeljijo na opazovanju in doživljanju narave. Poseben poudarek je namenjen vključevanju lokalnega prebivalstva v verigo produkta z visoko dodano vrednostjo.
Prijava
Zunanja povezava

Zmagovalca - ta bo nasledil lanskega sejalca, razgledni stolp Vinarium Lendava - bomo slavnostno razglasili na Dnevih slovenskega turizma 18. oktobra v Kranjski Gori.

Foto: Narava v barvah, finalist sejalec 2017

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...